Katherine Pierce MODERÁTOR
Életrajz : http://intoxication.forumotion.com/t20-katherine-pierce Kapcsolatlista : http://intoxication.forumotion.com/t19-katherine-pierce Táplálék : emberi vér Családi állapot : kapcsolatban Vele : Dante Tartózkodási hely : Mystic Falls Foglalkozás : vérszívó Humor : halálos.. Titulus : the psyhotic b*tch Play by : Nina Dobrev Kép :
| Tárgy: Re: Elena Gilbert 2013-04-25, 06:25 | |
| elfogadva! Örülök, hogy megérkeztél, Elena! Tetszett a szerepjáték példád, viszont a fogalmazásra figyelj oda. Elfogadlak, foglalózz, és hódítsd meg a játékteret! | |
|
Elena Gilbert EMBER
Életrajz : http://intoxication.forumotion.com/t32-elena-gilbert Táplálék : csak husiii *--* Tartózkodási hely : Mystic Falls Foglalkozás : tanuló Humor : Olyan hasonmásos... Titulus : Warror Princes Play by : Nina Dobrev Kép :
| Tárgy: Elena Gilbert 2013-04-25, 06:09 | |
|
ELENA MIRANDA GILBERT
Elena, néha El . 17 . ember . Nina Dobrev
- Na végre, hogy itt vagytok! Már régóta várok. Úgy sms-eztük meg, hogy pontban tízre igaz?- nézek Mattre és Bonnira. A házibuli, amibe megyünk, nagyon közel van, de mégis időben el akarok indulni. Bepattanok Matt mellé a kocsiba és nyomok egy puszit az arcára. - Indulás!- kiálltjuk mind a hárman és Matt beizzítja a kocsi motorját, bekapcsoljuk a rádiót és nagyban éneklünk. 15 perc sem telt el mikor megérkeztünk a házhoz, ahol a bulit tartják. Hála a nagy zöld hídnak, az idő miatt. Kiszállunk a kocsiból és átkarolom Bonniet és Mattet is, a bejárathoz közeledünk, kopogás és tőlem egy nagy mosoly és bent vagyunk. A zene már teljesen tombol, én meg érzem, hogy enyhén izzadok. Mattet és Bonniet sehol nem látom, ezért odamegyek a csaposhoz. - Nem láttad a barátaimat?- a csapos enyhén a kijárat felé int, én meg rögtön megértem a dörgést. Mérgesen veszek el egy Kólát és egy hozzá illő szívószálat, lassan kortyolok. Majd a telefonom után kapok és egy számomra ismerős számot tárcsázok. Egy hang kómásan köszön: - Halló? Elena? Hajnali 3 óra van? Hol vagy szívem?- kérdezi az apukám én meg elmondom, hogy Matt és Bonnie valami okból adódóan lelépett és nem tudok haza menni. Apu azt mondja, mindjárt kelti anyut és értem jönnek. Én kinyomom a telefont és tudom, hogy nagyon mérgesek lesznek rám és, hogy anyukám nagyon leszedi, majd a fejem. De inkább ez, mint az, hogy ilyenkor egyedül induljak haza. Elfogyasztom a maradék kólámat és elköszönök a bent partyzó iskolatársaimtól, majd a parkolóban várok. Anyukám és apukám is pizsamában érnek a parkolóba és látszólag nagyon dühösek. Én köszönöm és minden nélkül a kocsi hátsó ülésére ülök és neki támasztom a fejem az ülésnek. - Elena nem hiszem el, hogy ezt tetted! Eleve úgy volt, hogy ma nincs party és jössz Jeremy „előadására” tudod milyen fontos ez a testvérednek. - mondja anyukám és a kezével megtámasztja a fejét. Én erre nagyon mérges leszek, mivel, mindig az a fontos, ami Jeremyhez kötődik. - De Jeremynek ott voltatok ti! Én meg itt voltam. És egyébként is az én iskolai pompon versenyeimre sosem jöttetek el. Tudom, mert Jeremynek mindig volt valami. És mindig ő volt a fontosabb. - jegyzem meg egy könnycseppel az arcomon. Ekkor anya és apa is hátra fordul, mert érezték, hogy valami nincs rendben. Ekkor értünk a hídhoz… Én csodával határos módon kikerültem a kocsiból és nem fulladtam meg, de a szüleim a kocsival együtt a vízbe fulladtak. Az én hibám volt a haláluk és a gyermeki viselkedésemet örökre elveszítettem.
Bonita . 17 . 2 és fél év
| |
|