Richard Weston VÁMPÍR
Táplálék : ł Aki épp az utamba kerül.. Családi állapot : ł Szingli.. Tartózkodási hely : ł Ott ahol nem is számítanál rám.. Foglalkozás : ł Vadászás.. Humor : ł Gyilkos.. Titulus : ł Vadász.. Play by : ł Craig Horner Kép :
| Tárgy: Re: Katherine Pierce 2013-04-29, 20:33 | |
| kathy & rich Drága Kath! Hát mit is mondhatnék a kapcsolatunról? Nem vagyunk ellenségek, nem tartózom a családtagjaid közé, de a "barát" szó is kérdéses, hisz alig ismerjük egymást, viszont a "szövetségesek" szóval kifejezek szerintem mindent. Már a kezdeti találkozásunkkor volt valami közös bennünk, és emiatt lehetséges az, hogy annak idején egy remek kis trüköt adtunk elő együtt..! Mi ketten képesek voltunk átverni mindenkit, és igazán egymás hasznára is voltunk.. Szóval azt már el könyvelhetted magadnak, hogy kedvelek. S őszintén bevallva remek kis párost alkotunk, ami remélem most is remekül létrejön majd. De egyet ne felejts.. Semmit sem csinálok ingyen, hisz mindenek ára van, de talán.. tehettek kivételt számodra! <3 | |
|
Dante Vicious ŐSVÁMPÍR
Életrajz : http://intoxication.forumotion.com/t24-dante-vicious Táplálék : emberi vér Családi állapot : kapcsolatban Vele : Kath Tartózkodási hely : itt is, ott is Foglalkozás : hivatásos gyilkos Humor : van, de nem mindig Titulus : az ördög fattya Play by : David Boreanaz Kép :
| Tárgy: Re: Katherine Pierce 2013-04-27, 02:51 | |
| kathy & dante kath(ica), a mi kapcsolatunk nem mondható bonyolultnak, de túl egyszerűnek sem. te szeretsz engem, én szeretlek viszont, és ezzel nem is lenne gond, ha én magamon kívül törődnék bárkivel is. ennek ellenére te mellettem állsz, ami furcsa, de nem meglepő. én vagyok az első vámpír, igazából ennek a számlájára írok mindent, amit megteszel miattam, csak hogy ne kelljen szembe néznem, azzal a bizonyos nyolc betűs szóval. nem arról van szó, hogy félnék, csak tudom, - vagy legalábbis gondolom - hogy nekem a hosszú távú kapcsolatok nem igazán lennének zökkenőmentesek. viszont a közös kis tervünkről még mindig nem mondok le, hogy felégetjük Mystic Falls-t... | |
|
Katherine Pierce MODERÁTOR
Életrajz : http://intoxication.forumotion.com/t20-katherine-pierce Kapcsolatlista : http://intoxication.forumotion.com/t19-katherine-pierce Táplálék : emberi vér Családi állapot : kapcsolatban Vele : Dante Tartózkodási hely : Mystic Falls Foglalkozás : vérszívó Humor : halálos.. Titulus : the psyhotic b*tch Play by : Nina Dobrev Kép :
| Tárgy: Katherine Pierce 2013-04-21, 23:51 | |
| kathrine pierce 538 (19). VÁMPÍR. FAMÍLIA.
ideideide
BARÁT.
ideideide
RIVÁLIS.
ideideide
SZERELEM.
Dante Vicious
EGYÉB.
ideideide
kathy & karaktered beceneve kisbetűvel nyuszifül, bő jellemzés a kapcsolatunkról! <3 (csupa kisbetűvel)
- Kód:
-
<center><div style="width: 250px; background-color: #fff; border-left: 30px solid #20111d;"> <div style="font-size: 40px; font-family: times new roman; font-style: italic; letter-spacing: -3px; text-align: center; color: #20111d; line-height: 60%; padding-top: 10px;">kathy & karaktered beceneve kisbetűvel</div> <div style="width: 200px; padding: 10px; border-right: 10px solid #5d3b5c; border-left:1px dotted #a3a3a3; font-family: georgia; font-size: 11px; text-align: justify; line-height: 6pt; color: black;"><center>nyuszifül, bő jellemzés a kapcsolatunkról! <3 (csupa kisbetűvel)</center></div></div></center>
A hozzászólást Katherine Pierce összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-29, 09:13-kor. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Katherine Pierce | |
| |
|