intoxication
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Adam Habermas

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Caroline Forbes
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Caroline Forbes

Családi állapot : szingli
Foglalkozás : Tanuló
Humor : Hm..
Titulus : I'm not girly little Caroline anymore...
Play by : Candice Accola
Kép : Adam Habermas Tumblr_mfsxt7ErMA1rnlpmjo5_250

Adam Habermas Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Habermas   Adam Habermas Icon_minitime12013-04-26, 01:24

elfogadva!
Üdv az oldalon, Adam!
Öröm volt látni, hogy megérkezett hozzánk az első saját vadász karakter.
Kíváncsian várom, hogy megtudjam, mi szél hozott Mystic Fallsba,
bár a saját testi épségem érdekében remélem, nem fogunk összefutni.
Menj foglalózni, aztán hódítsd meg a játékteret!
Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
http://intoxication.forumotion.com/
Adam Habermas
VADÁSZ
VADÁSZ
Adam Habermas

Családi állapot : özvegy
Foglalkozás : gyilkos
Play by : Michael C. Hall

Adam Habermas Empty
TémanyitásTárgy: Adam Habermas   Adam Habermas Icon_minitime12013-04-23, 05:45

ADAM JEREMIAH HABERMAS

Adam . 32 . vadász . Michael C. Hall

Sosem szerettem a bálokat. A sok elkényeztetett leány, akik drágábbnál drágább, és szebbnél szebb ruhákkal próbálják túllicitálni egymást, csak azért, hogy ők legyenek a bál szépei!
Nos, úgy vélem ez a fellengzés egyáltalán nem az én világom, úgyhogy eddig hiába hívtak meg akárhova, nem mentem el. Ez az egész viszont teljesen más. Abbey Mount-ban tanítok, mint francia tanár, tehát, kötelességem megjelenni a bálon. Ha akarom, ha nem.
A másik ok, hogy félek magamtól. Hiszen rengeteg gyönyörű lány, illetve nő fog megjelenni ma este, és, ha nem türtőztetem magam - már pedig Camilo megmondta, nem lehet semmi balhé -, valami tuti balul fog elsülni. Azt pedig nem akarhatom. Hiszen, gondoljunk csak bele! Ha az történne, ami szokott, nem tudnánk eltitkolni. Hiszen egy diáklány, vagy épp tanárnő halála, nos.. Nem egyszerű. Úgyhogy, ideje visszafognom magam, és megpróbálkozni a lehetetlennel..

Kedvem lett volna fent maradni a szobámban, mégsem tehettem meg. Végül is, Stanley nem mehet partner nélkül a bálba, ha már meghívtam, gáláns lovagként meg kell jelennem, és kart karba öltve kell bevonulnunk a csillogó terembe, a tömeg közé. Igazából nem is tudom, hogy hogyan jött ez az ötlet. Hogy hogyan hívhattam el egy diáklányt a bálba? Nem is gondolva a következményekre.. Elutasítottam a megbízásom, miszerint olyan személyt kellett volna meghívnom, aki közel jár a titok felfedéséhez. Nem is kell mondanom, Camilo rettentő dühös lett rám. De nem tehetek róla. Ez a lány már az órákon valamiféle elvarázsoló bájjal rendelkezik, és akárhányszor a közelébe megyek úgy érzem, hogy hozzá kell érnem. Elbűvöl. De nem lenne szabad, hiszen ezzel veszélybe sodrom. Nem tudja milyen embernek mondott igent..

És végül mégiscsak itt vagyunk. A bál elkezdődött, leróttuk a megfelelő tiszteletköröket az igazgató, és a többi tanár előtt, bár, nem tudom mindez hogyan tetszett Jessica-nak. Számomra sem volt túl felemelő, nemhogy egy diáklány számára.. Azután a benti forgatag elől menekülve finoman húztam magammal a lányt ide, az erkélyre. A kilátás csodás, mégsem az bűvöl el, hanem Stanley szépsége. Szinte le sem tudom róla venni a szemem. Lehetetlen, hogy valaki így elvarázsoljon.
- Mondd csak, élvezed az estét?

Matthieu D. Poésy - Abbey Mount Private School

Dina . 19 . 5 év

Vissza az elejére Go down

Adam Habermas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
intoxication :: Irattár :: Életrajzok :: Elfogadott életrajzok-
Ugrás: